Установка вентиляционного оборудования

Опубликовал(а) SEO 01.03.2016 0 Комментарий(ев)

Для створення певних умов комфорту у приміщенні використовуються системи примусової вентиляції. Такі вентиляційні системи встановлюються як в офісах, ресторанах, виробничих приміщеннях, так і в будинках, котеджах та квартирах.

Перед безпосередньою установкою необхідно провести грамотне проектування, що дозволить створити найбільш ефективний проект. Очищення повітря є складним технологічним процесом, що передбачає наявність великої кількості механічних пристроїв, включаючи фільтри, дифузори, димарі та інше обладнання. При встановленні таких систем фахівець повинен використовувати спеціальні інструменти, мати високу кваліфікацію та мати великий досвід роботи в даній галузі.

Підготовка до встановлення

Перш, ніж здійснити монтаж вентиляційних систем , необхідно провести низку дій, які необхідні для створення грамотного проекту:

  1. На першому етапі створюється докладне технічне завдання, що враховує всі особливості приміщення, в якому будуть проводитись роботи.
  2. З технічного завдання створюється проект системи.
  3. Після закінчення проектування бажано здійснити узгодження плану в органах пожежної безпеки. Після цього фахівці можуть розпочати безпосередній монтаж.

Обслуговування систем вентиляції

Якщо компанія пропонує не тільки установку, а й подальше обслуговування вентиляційних систем , це говорить про серйозність даного постачальника послуг. У такому випадку фахівці компанії відповідають за свою роботу і готові відреагувати на можливу поломку, позбавивши вас зайвого клопоту.

Проведення своєчасного та якісного обслуговування значно підвищує термін служби вентиляційних систем . Сервісне обслуговування передбачає періодичне змащення механічних деталей обладнання. Дезінфекція вентиляції також є гарною послугою, що дозволяє видаляти із системи жир, бруд, пил, бактерії тощо.