Энергопотребление кондиционера

Опубликовал(а) SEO 20.04.2017 0 Комментарий(ев)

Енергоспоживання кондиціонера

    Купуючи кліматичну техніку, ми дбаємо не лише про надійну та бездоганну роботу пристрою, а й про економне споживання енергії. Цією умовою можна знехтувати, якщо ваш кондиціонер працює обмежений час, але якщо ви користуєтеся ним цілий рік, не тільки для створення прохолоди, але і для обігріву приміщення, вам доведеться сильно замислитися, скільки коштуватиме комфорт. 

Клас енергоспоживання кондиціонера

    Класифікацію енергоефективності було введено в Європейському Союзі для отримання споживачем більш точної інформації про функціональні можливості кліматичного обладнання. Звичайно, євро-чиновники дбають не лише про наші гаманці, а й про запобігання глобальним кліматичним змінам, проте ми отримуємо вичерпні дані про рентабельність та екологічність пристрою.  

    Щоб дізнатися, яку потужність споживає кондиціонер, зверніть увагу на категорії енергоефективності, які вказані у техпаспорті кожного побутового приладу. Кожній з них відповідає певний колірний та літерний код, а також параметри потужності в режимі охолодження та нагрівання:

  • Категорія «А» має насичений зелений колір і вказує на здатність зовнішнього блоку кондиціонера, що охолоджує, до 12 кВт.
  • Категорії «В», «С» та «D» розташовані в колірному діапазоні від зеленого до світло-жовтого та визначають кліматичне обладнання із середньою енергоефективністю.
  • Категорії "Е", "F" і "G" відповідають кольоровій гамі від світло-коричневого до темно-коричневого (червоного), вказуючи на побутові прилади з неефективним споживанням енергії.

 

Євро-Комфорт в Україні

    Спеціалісти нашої торгової компанії готові надати вичерпну інформацію про наші прилади та роз'яснити все, що стосується роботи кліматичного обладнання:

  • тип побутового приладу;
  • споживана потужність кондиціонера;
  • коефіцієнт енергетичної ефективності;
  • параметри технічних характеристик кондиціонера;
  • особливості роботи приладу в режимі нагрівання та охолодження

 

    За допомогою програми підбору кліматичного обладнання ми допоможемо розрахувати оптимальне співвідношення ціни та якості для обігріву кондиціонером приміщення саме вашого офісу чи житла. Телефонуйте нам прямо зараз за телефонами, вказаними на головній сторінці нашого сайту.

    Все частіше клієнти прагнуть придбати обладнання, що функціонує не лише влітку. Обігрів кондиціонером взимку дуже зручний, але потребує великих витрат енергії. Інтернет магазин кондиціонерів та кліматичного обладнання " ЄВРО-КОМФОРТ " допоможе вам не помилитися та вибрати найбільш підходящий пристрій для максимального комфорту вашого житла чи офісу.